CANICROSS INFANTIL

Amb motiu del III CANICROSS DE CANYELLES, aquest any repetim amb el III CANICROSS INFANTIL.

INFORMACIÓ GENERAL CURSA:

El canicross infantil consisteix a realitzar una cursa a peu en equips formats per 1 nen/a, 1 gos/sa i 1 adult que es farà responsable en tot moment del equip. L’adult durant la cursa portarà el gos agafat amb una corretja o línia de tir i el nen correrà agafat també a la corretja o línia de tir (recomanem l’ús de dos una corretges  i/o línies de tir, una per l’adult i l’altre pel nen/a) . Realitzarem dues sortides depenent de l’edat del nen/a.

Les inscripcions es realitzaran el mateix dia de la prova de les 10 h a les 11:00 h. a la carpa de recollida de dorsals (situada al parquing de la zona esportiva i el col·legi, zona de meta). El preu de l’inscripció serà d’3 euros.

-CURSA MENORS 10 ANYS: cursa adreçada a nens de fins a 10 any d’edat, que constarà d’un circuit d’uns 300 metres aprox. just pels voltants de la zona de meta.

-CURSA MAJORS DE 10 ANYS (fins als 14 anys): cursa adreçada a nens majors de 10 anys i fins als 14 anys d’edat,  que constarà d’un circuit de 1,6km, amb sortida i arribada a la zona de meta. El circuit transcorrerà pels primers 300 metres del circuit dels adults on es desviarà per realitzar els últims 1,2 km del recorregut del canicross dels adults.

*Els nens majors de 14 anys (inclou els que els fan els anys el 2016) s’hauran d’inscriure a la cursa dels adults (serà necessària l’autorització del pare/mare quan es reculli el dorsal).

Per últim, recordar que tot i no ser un canicross per adults on les distàncies i ritmes són molt més exigents, aconsellaríem utilitzar material específic de canicross (ho podeu veure aquí) evitarem fer mal al gos i a nosaltres mateixos. També recordar la importància de tenir el gos en bon estat de salut, així com amb totes les vacunes en regla (durant la cursa tindrem un veterinari).

REGLAMENT:

-Els equips estaran formats per: 1 nen/a, 1 gos/sa i 1 adult que es farà responsable en tot moment del equip.

-El gos haurà d’anar lligat en tot moment i sota la responsabilitat d’un adult (amb morrió en cas necessari). Això inclou avanç, durant i desprès de la cursa.

-No és permetrà maltractar al gos física o verbalment.

-En cap moment de la cursa el nen/a  i/o  el gos podran quedar-se darrera de l’adult.

-No hi haurà edat mínima ni màxima dels gossos que participin, però aconsellem no córrer amb gossos cadells o amb edat avançada.

-Es podrà córrer amb corretja i collar, però recomanem l’ús de material específic de canicross (tindrem parada amb venta de material de canicross).

*MOMENTS ABANS DE LA PRIMERA DE LES SORTIDES DEL CANICROSS INFANTIL FAREM UNA PETITA XERRADA ON EXPLICAREM EL FUNCIONAMENT DE LA CURSA.

A %d bloguers els agrada això: